Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Oare marii businessmani din Brad pun de o chetă să susțină un simbol important al Bradului?

sursa foto: brad24h

articol publicat în aprilie 20, 2021

Există 3-5 brădeni cu adevărat bogați în orașul nostru care oricând pot sta la masă cu alți oameni de afaceri din alte orașe și mai sunt 3-4 brădeni influenți cu legături în structurile statului, oameni care dacă vor pot mișca unele lucruri în Brad și evident, aici nu ne referim la Dănuț și la ale sale cornuri din Crișcior, nici la drumarii și vânzătorii de cuie de ocazie care aprovizionează prin atribuire directă municipalitatea, nici la alții care vor să fie ceea ce în realitatea nu sunt.

Aici vorbim de hărăgușii orașului (care patronează imobiliar centrul), de dudașii orașului (implicați de la asfaltarea sau neasfaltarea drumurilor până la nunți și botezuri), fie de cei influenți – posteucii zonei, de oameni grei care dacă vor, într-un an greu încercat, pandemic, pot să ajute simbolul Bradului: Aurul Brad.

Dragi businessmani din Brad, echipa noastră de suflet CSA Aurul Brad este pe primul loc în Liga a IV-a, cu mari șanse de promovare și deja calificată în barajul extins al promovării – FINAL FOUR.

Fotbaliștii de la Aurul Brad sunt băieți de caracter, suflete mari, care în tot acest an au jucat pentru onoarea clubului și a comunității noastre, căci RESTANȚELE FINANCIARE sunt URIAȘE, primăria trebuind în 2020 și/sau 2021 să investească în lupta contra COVID-19.

Noi îi felicităm pe fotbaliștii de la CSA Aurul Brad pentru faptul că sunt demni, sperăm ca în 2021 primăria să fie mai generoasă cu clubul (cu toții înțelegem anul pandemic) însă Apuseni Info speră ca businessmanii adevărați ai orașului să fie aproape de echipă, având în vedere IMENSA ȘANSĂ DE PROMOVARE ÎN LIGA A III-a.

UPDATE: Referitor la sponsorizarea pauperă a echipei, din zona primăriei, consilierul USR Plus, Sergiu Alin Bufnilă, a completat pe Brad24: „Din păcate, dorința opoziției de a suplimenta fondurile oferite echipei s-a lovit de refuzul exprimat prin vot de actuala putere din Brad, PNL si PSD”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *