Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Voicu Ienci, despre raspunsul primit de la Florin Cazacu: Raspunsul dumneavoastra scris imi aminteste de Ion Iliescu

articol publicat în aprilie 22, 2021

La sfarsitul lunii martie, fostul consilier local, Voicu Ienci, a inaintat Consiliului Local al Municipiului Brad un memoriu in care atragea atentia ca in acest moment municipiul Brad nu are o Strategie de dezvoltare in vigoare, „desi aceasta este prevazuta de lege si absolut necesara pentru o comunitate, cea veche fiind pentru perioada 2017-2020”.

Ce cuprindea memoriul?

Astazi, la sedinta de Consiliu Local, documentul nu a fost realmente dezbatut iar fostul consilier local a comentat dur, ulterior, pe o retea de socializare, prestatia primarului Florin Cazacu: „Domnule Primar Florin Cazacu, dupa prestatia dumneavoastra la sedinta de Consiliu local de azi si dupa asazisul raspuns pe care ati catadicsit sa mi-l transmiteti, imi raman doar doua ipoteze in minte: fie sunteti de rea credinta in relatia cu un cetatean si incercati sa va ascundeti mizeria unei guvernari locale sub pres, fie efectiv suferiti de analfabetism functional atunci cand cititi o petitie. Va stiu cel putin viclean, daca nu inteligent, astfel incat sa manevrati si sa va jucati cu cuvintele.

Raspunsul dumneavoastra scris imi aminteste de Ion Iliescu, ilustrul dumneavoastra inaintas, al carui tablou il aveati in biroul de la primarie. La fel cum dumnealui vorbea ore in sir fara sa spuna nimic, si dumneavoastra ati pus sa se scrie nimic pe pagini, in care va invartiti in jurul cozii, ca faceti, ca dregeti si la final ca se va face.

Ati omis un lucru esential, care va da adevarata valoare a administratiei Cazacu, a carpelii la subsuori si la prohab a unui oras condamnat la subdezvoltare: NU AVETI O STRATEGIE DE DEZVOLTARE VALIDA, IN VIGOARE. Ati purtat prin procedura de adoptare un buget local habar n-avand ce si cum vreti sa faceti, neavand un plan validat de comunitate si Consiliul local.

Credeti ca le stiti pe toate dar de fapt aveti zero idei si o majoritate de conjunctura. Nu uitati ca si aceasta se poate schimba mai devreme sau mai tarziu sau chiar cand nu va asteptati.

Am cerut Consiliului local o dezbatere. Am primit azi niste talente si obraznicii de la un etern bugetar, scolit la scoala PCR. Ati nimerit-o, azi e ziua tovarasului Vladimir Ilici Ulianov, zis si Lenin. Probabil v-ati gandit sa ii aduceti un pios omagiu de obraznicie si prostie, doar de la ideologia lui v-ati hranit fibra pseudointelectuala.

Vorbiti de fonduri europene dumneavoastra, corigentul clasei intre primarii din tara la atras bani europeni, repetentul PNDL intre primarii PSD ai zonei.

Sa va fie rusine. Doriti sa guvernati local fara idei, fara o conceptie, fara responsabilitati asumate, de pe o zi pe alta, pe principiul treaca azi si vina maine. Singura dumneavoastra competenta e bagatul pumnului in gura in Consiliul local si eschivele in comunitate, dositul rahatului in nisip, ca in cazul de fata”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *