Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

(VIDEO) 35 milioane RON sunt cuprinși în 2021 pentru investiții în bugetul orașului Huedin!

articol publicat în aprilie 23, 2021

Primarul din Huedin, Mircea Moroșan, a anunțat astăzi, că în această săptămână, bugetul orașului a fost votat în unanimitate, 35 milioane RON fiind cuprinși în 2021 pentru investiții, din care 30 milioane RON provin din fonduri europene și guvernamentale.

„Săptămâna aceasta a fost votat bugetul de venituri și cheltuieli și bugetul de investiții al orașului Huedin pe anul 2021. Ședința a avut loc luni, 19 aprilie și a fost un vot de 15 din 15, un vot în unanimitate după multiple discuții analize și explicații date consilierilor mai noi.

În bugetul de investiții avem prinși aproximativ 350 de miliarde de lei vechi din care, 50 de miliarde sunt din bugetul local de anul acesta, din excedentul de anul trecut din economie și din sumele primite de la Consiliul Județean, restul de 300 de miliarde de lei, o sumă de șase ori mai mare, provine prin accesarea fondurilor europene și prin accesarea programelor guvernamentale.

Deci, noi muncim în continuare în primărie, ca să aducem bani, nu doar așa cum unii susțin, care povestesc pe anumite foițe și împrăștie venim, nu au uitat de campania electorală.

Deci, vom aduce în plus față de ce avem noi, încă 300 de miliarde bani vechi, în orașul nostru, către investiții, asta în afară de cele încă 10 milioane de euro care sunt investiții pentru extinderea și finalizarea introducerii gazului și extindere pe apă și canalizare în orașul nostru a anunțat primarul Mircea Moroșan.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *