Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

TABLETE și LAPTOPURI pentru toți elevii din Ștei: Primăria a semnat un contract de digitalizare a educației!

articol publicat în aprilie 24, 2021

Primăria din Ștei a semnat vineri, 23 aprilie, un important contract de finanțare cu Autoritatea Pentru Digitalizarea României, prin care fiecare elev din oraș va primi un laptop sau o tabletă.

„ȘTEIUL este al doilea oraș din țară care semnează contractul de digitalizare a educației prin PROGRAMUL OPERAȚIONAL COMPETITIVITATE!

Primăria Ștei a semnat vineri, 23.04.2021 un important contract de finanțare cu Autoritatea Pentru Digitalizarea României, în valoare totală de 3.752.952 lei, din care cofinanțarea orașului nostru este de 74.940 lei, (2%).

Toți elevii și profesorii din sistemul educațional șteian vor primi prin proiect câte o tabletă sau un laptop și fiecare sală de clasă va fi dotată cu logistică digitală.

Lista completă a dotărilor, pentru toate școlile din orașul nostru cuprinde: tablete: 1.512 buc; laptopuri: 137 buc; camere web videoconferință: 69 buc; proiectoare: 69 buc; ecrane proiecție: 69 buc; table interactive: 69 buc; routere wireless: 69 buc” a anunțat primarul din Ștei, Iulian Balaj.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *