Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Acțiune de ecologizare în Mărișel: „Dacă adună fiecare în zona lui, într-o zi avem un sătuc ca în Elveția”

articol publicat în aprilie 25, 2021

Mai mulți clujeni care au proprietăți în Mărișel au făcut o acțiune de ecologizare în frumosul sat de munte din Cluj și atrag atenția tuturor să mențină curățenia.

„Postarea aceasta nu este menită să ceară aplauze, este doar o conștientizare!

Mărișelul a devenit a doua noastră casă, este un loc tare frumos în care ne creștem copiii, din drag de locuri și din drag de natură. Mergând zilnic pe jos până la magazin, am tot văzut adunându-se gunoaie pe marginea drumului.

Astăzi de curiozitate ne-am luat mănuși și un sul de saci și ne-am apucat să adunăm ambalajele aruncate. Aveți idee câți saci am adunat în doar 2 km, exclusiv de pe marginea drumului? Nici mai mult nici mai puțin de 16 saci de 60 de litri. 16 saci, oameni buni!? Din care minim 5 cred ca au fost cu ambalaje de bere Neumarkt. Haideți să nu mai dăm vina unii pe alții, nu doar turiștii arunca, părerea mea este ca turiștii vin să se bucure de natură, nu să arunce pet-uri.

Urmează săptămâna mare, vor veni din nou mulți turiști. Hai să-i facem mândri că au așa țară frumoasă și să le dăm încă un motiv să laude Mărișelul și pe cei ce-l locuiesc. Dacă adună fiecare în zona lui, într-o zi avem un sătuc ca în Elveția” a anunțat o clujeancă pe grupul din Mărișel.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *