Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Acțiune de ecologizare pe două drumuri turistice din Cluj: Pe Gilău -Mărișel (zona Tarnița) și pe Gilău – Măguri-Răcătău!

articol publicat în aprilie 26, 2021

Consiliul Județean Cluj va derula marți, 27 aprilie a.c., începând cu ora 10.00, împreună cu Primăria comunei Gilău, o acțiune de ecologizare pe drumurile județene 107P și 107N. Aceasta se va concentra pe zona celor două baraje și a lacului de acumulare Tarnița, respectiv pe sectorul de drum Gilău-Măguri-Răcătău.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: ”E o acțiune la care toți clujenii iubitori ai muntelui și ai naturii sunt invitați să se alăture. Am considerat că e extrem de potrivit acum, în preambulul acestor câteva zile libere, de sărbătoare, în care clujenii vor ieși în natură, să contribuim la ecologizarea a două dintre cele mai importante drumuri și zone turistice din județ”.

La această activitate Consiliul Județean Cluj va participa prin intermediul Direcției de Administrare a Domeniului Public și Privat al județului Cluj care va asigura logistica necesară pentru desfășurarea în condiții optime a acțiunii: angajați, mijloace auto, mănuși de protecție, saci, etc.

Punctul de întâlnire a organizatorilor cu toți cei interesați să se alăture acțiunii este barajul de la Gilău, la ora 10.00.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *