Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Parcul Natural Apuseni: Am hotărât să ne alăturăm inițiativei Youth at the Top Event! Urmează un concurs al Parcului Natural Apuseni și nu e de ratat!

articol publicat în aprilie 26, 2021

Oficalii Parcului Natural Apuseni au anunțat, de curând, că au hotărât să se alăture inițiativei Youth at the Top Event.

„Chiar dacă ne aflăm la distanțe mai mult sau mai puțin considerabile, avem un scop comun: implicarea generațiilor viitoare în activități responsabile mediului înconjurător. Așadar, tinerii din ariile naturale protejate din Alpi și Carpați vor ieși și vor explora natura, împărtășind o experiență fizică, umană, culturală și artistică la munte.

Vă întrebați ce activități pregătim pentru copiii din Parcul Natural Apuseni? Ei bine, nu e de stat pe o ureche! Vedeți aici câteva informații ce urmează a fi dezvoltate și prezentate: https://cutt.ly/nvO6OeQ

Dacă ești elev într-una din școlile comunităților locale din parc și urmezi studii de ciclu gimnazial, vei avea o mare responsabilitate: aceea de a stârni interesul colegilor tăi, respectiv de a anunța un posibil coordonator (cadru didactic) să fie cu ochii pe pagina noastră: Urmează un concurs al Parcului Natural Apuseni și nu e de ratat!” au anunțat oficialii parcului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *