Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

De Paște, doi șoferi din Huedin au fost depistați de poliție drogați la volan

articol publicat în mai 4, 2021

Polițiștii Compartimentului Rutier din cadrul Poliției orașului Huedin efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, în urma depistării în trafic a unui conducător auto testat pozitiv cu aparatul drugtest.

La data de 2 mai a.c., în jurul orei 18.00, bărbatul în vârstă de 32 de ani, din orașul Huedin, a fost depistat de polițiștii rutieri în timp ce se deplasa pe strada Horea.

Ulterior testării, bărbatul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice.

La data de 3 mai a.c. în jurul orei 20.55, pe strada Horea, din orașul Huedin, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Huedin au efectuat semnalul de oprire unui autoturism condus de un tânăr în vârstă de 27 de ani.

Tânărul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv. În continuare, acesta a fost condus la o unitatea medicală în vederea recoltării probelor biologice.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Huedin efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *