Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Habemus împuternicit adjunct la Poliția Brad! Cine este ofițerul care va prelua conducerea poliției din Brad până la revenirea lui Stehan?

articol publicat în mai 5, 2021

În urmă cu câteva zile Apuseni Info vă semnala starea de incertitudine de la Poliția Municipiului Brad, unde comisarul-şef de poliţie Leonard-Valer Stehan este de o perioadă internat în spital în urma infectării cu COVID-19 iar adjunctul lui Stehan, comisarul-şef de poliţie Adrian Cătălin Pașca a ieșit recent la pensie.

Bun. Existau două variante: Fie se aducea din exterior un ofițer pe post de adjunct cu atribuții de șef, fie se alegea din interior și se pare că a doua variantă a fost aleasă căci habemus împuternicit adjunct la Poliția Brad, cu atribuții de șef, în persoana lui Valentin Bulgaru, polițist tânăr însă cu mare experiență, fost șef birou investigații criminale, o decizie bună luată de Inspectoratul Județean de Poliție Hunedoara.

Numirea lui Bulgaru este cu atât mai importantă pentru poliția din Brad, în contextul în care media de vârstă din poliția municipală este una scăzută, acesta putând rezona mai bine cu colegii săi.

Conform surselor Apuseni Info, subcomisarul Valentin Bulgaru este un bun polițist, corect și sperăm că va menține în aceeași notă de profesionalism și competență activitatea poliției din Brad, în continuarea activității comisarilor-șefi Leonard-Valer Stehan și Adrian Cătălin Pașca.

Comisarul-şef de poliţie Leonard-Valer Stehan se va întoarce la postul său din luna iunie, după ce își va reveni complet din punct de vedere medical iar Valentin Bulgaru va rămâne adjunct al șefului poliției din Brad.

1 thought on “Habemus împuternicit adjunct la Poliția Brad! Cine este ofițerul care va prelua conducerea poliției din Brad până la revenirea lui Stehan?

  1. Pai de ce sa mai revina stehan daca tot vrem sa reformam politia romana avand in vedere pregatirea ca miner a,,comandantului „actual?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *