Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Horea-Dorin Matiș le spune definitiv adio celor de la USR Plus

După ce în urmă cu un an, profesorul Horea-Dorin Matiș a renunțat la ideea unei candidaturi la primăria Huedin din partea USR Plus, astăzi se desparte definitiv de formațiune anunțând ieșirea din grupul de consilieri USR PLUS, urmând să-și desfășoare activitatea din postura de consilier local independent.

„Începând de astăzi, 7 mai 2021, am decis să renunț la a mai face parte din „Grupul de consilieri USR PLUS și independent” din cadrul Consiliului Local Huedin.

Motivul acestei decizii constă în faptul că în cele 6 luni de mandat acest grup de consilieri a fost doar unul formal fără a se întruni pentru a dezbate și propune în comun proiecte de hotărâri.

Ca urmare a deciziei mele, acest grup de consilieri se desființează, fapt care conduce la rămânerea în cadrul Consiliului Local Huedin a doar trei grupuri de consilieri locali: P.N.L. (6 membri), U.D.M.R. (3 membri) și P.S.D. (3 membri).

Precizez că activitatea mea în cadrul Consiliului Local Huedin se va desfășura tot ca independent și fără a mă afilia la alt grup de consilieri locali. Vă mulțumesc pentru înțelegere și vă asigur de deplina mea considerație!” a anunțat Horea-Dorin Matiș.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *