Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Andreea Oprea, tânăra speranță în muzica brădeană

“Prietenele mele bune” este melodia pe care brădeancă noastră, Andreea Oprea a lansat-o la sfârșitul anului trecut, iar pe zi ce trece melodia are tot mai multe vizualizări pe YouTube și TikTok, fiind tot mai ascultata de tineri și nu numai.

“Glas pur, îngeresc… frumos, lejer, curat, sănătos” spunea doamna profesoara Maria Simion in cartea dânsei “Autobiografie și Tratate pedagogice” despre vocea Andreei.

Andreea, tânăra studenta in anul 2 la Universitatea de Vest din Timișoara. Facultatea de Sociologie si psihologie. Specializarea Pedagogia învățământului primar si preșcolar a terminat si Școala populara de arte Deva – canto popular prof Maria Simion, iar acum in paralel cu facultatea este anul II la Școala populară de arte Timișoara -canto popular prof Iasmina Iova. Este o iubitoare de frumos, un om săritor in ajutorul celorlalți, iubește copii și își dorește sa devina învățătoare, este foarte ambițioasa și energica și și-a propus sa ajungă cât mai sus in cariera ei de solistă fiind totodată și sufletul petrecerilor unde încânta cu glasul ei frumos.

Astăzi, 25 mai împlinește 21 de ani, ii uram LA MULȚI ANI! și ii dorim sa ajungă in topuri cu melodia ei “Prietenele mele bune” și așteptăm și alte melodii noi și frumoase.

Loading

1 thought on “Andreea Oprea, tânăra speranță în muzica brădeană

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *