Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Dorin Sorin David: Investiția în sport înseamnă în primul rând sănătate! Susținem alocarea unei sume confortabile clubului Aurul Brad

articol publicat în iunie 6, 2021

Dorin Sorin David, liderul de grup al consilierilor locali și președintele PER Brad, a anunțat în această după-amiază că cei trei consilieri municipali susțin alocarea unei sume confortabile clubului Aurul Brad dar și că toți politicienii de până acum aveau datoria să pună la punct o bază sportivă decentă pentru Aurul Brad, nu să câștige capital politic de pe urma echipei.

„Demult, strămoșii noștri, poate mai înțelepți că noi, au lăsat un dicton care a străbătut istoria `mens sano in corpore sano`

Eu cred că investiția în sport înseamnă în primul rând sănătate, apoi, o echipă de fotbal poate fi un ambasador a unui oraș.

M-am bucurat că Aurul Brad a câștigat LIGA a 4-a , apoi a promovat și în final de sezon a câștigat Cupa României în Hunedoara, dar nu m-am manifestat alături de jucători pentru că performanța este a lor, nu a noastră, a politicienilor. Datoria noastră, a politicienilor, era să punem la punct o bază sportivă decentă, căci modernă poate fi un cuvânt fantezist și nu să confiscăm mediatic succesul unor oameni care au jucat pentru BRAD cu portofelele goale.

Mai sunt câteva zile până la înscrierea în liga a 3-a. Atât eu ,cât și colegii mei consilieri din PER- Brad susținem alocarea unei sume confortabile clubului. Știm că Bradul încasează doar pe jumătate impozite, stim că trebuie făcut un efort, însă în aceeași măsură cunoaștem că de-a lungul timpului s-au aruncat N fonduri pe apa sâmbetei pentru studii de fezabilitate care nu și-au găsit finalitatea, doar au îngroșat buzunarele unor șmecheri…….” a anunțat Dorin Sorin David.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *