Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Festival de ROCK în Gilău: „Rock the Camp”

articol publicat în iunie 6, 2021

“ROCK THE CAMP” este un festival eveniment cultural de muzica rock/metal, desfasurat intr-un cadru primitor aproape de natura, care doreste sa reuneasca dupa aceasta lunga pauza iubitorii muzicii rock din Transilvania, si nu numai. Avem nevoie de socializare, fun, relaxare si muzica buna.In cadrul festivalului vor avea loc mai multe activitati culturale (workshop-uri), va fi entertainment si va culmina cu un mega-concert, eveniment marcat de sarbatoriri si premiere.

Vor concerta pentru voi:

O sa avem si workshop-uri de tobe si chitara sustinute de Cursuri Tobe Ovidiu Crisan si Monday Shadows.
In cadrul workshop-ului de tobe o sa-l avem invitat special pe Gabi Petrean, tobosarul Masterpiece.https://www.facebook.com/CursuriTobeCluj

Festivalul “ROCK THE CAMP” se desfasoara in perimetrul Camping-ului Eldorado, Gilau.DN 1 km 496+600. Gilau (jud.Cluj) Romania

Iar pentru cei care vor sa campeze la cort peste noapte avem un camping imens la dispozitie. Pretul unei nopti de campare este de 20 RON.

Accesul la festival se va face pe baza unui bilet valid, pentru o singura persoana. Biletele se pot achizitiona direct de la intrarea in incinta evenimentului, sau in format electronic pe www.iabilet.ro si international prin www.kooltix.com si in format fizic in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Pretul unui bilet este de 50 RON.

Accesul in cadrul festivalului se va face in conformitate cu legislatia in vigoare, respectand normele de siguranta impuse impotriva pandemiei.

Mai multe informatii gasiti si pe site-ul evenimentului:https://rockthecamp.ro/

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *