Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Șoferii neatenți din Huedin au fost „premiați” de polițiști în acest weekend: Sancțiuni și suspendări de permise pe bandă rulantă!

articol publicat în iunie 8, 2021

În perioada  4 – 6 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Huedin, cu sprijinul polițiștilor din carul Secției 8 Poliție Rurală Huedin, au acționat  pe raza orașului, în vederea asigurării unui climat de ordine şi siguranţă publică, combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere și pentru impunerea respectării măsurilor stabilite pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19.

În cadrul activităţilor desfăşurate, au fost legitimate 81 de persoane şi verificate 59 de vehicule.

Nerespectarea normelor de convieţuire socială, a ordinii şi linştii publice a  condus la aplicarea a 12 sancţiuni contravenţionale în conformitate cu Legea 61/1991R.

Pe linie rutieră, poliţiştii au constatat 27 de abateri ale normelor de circulație pe drumurile publice, prevăzute de OUG 195/2002R, care au condus la sancţionarea contravenţională a conducătorilor auto.

Totodată, 7 dintre abaterile constatate la regimul rutier, au impus aplicarea  măsurii complementare de suspendare a exercitării dreptului de a conduce, iar alte 3 la reţinerea certificatului de înmatriculare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *