Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Peste 70 de elevi de la Colegiul Tehnic Nr.1 Vadu Crișului au participat la curățarea zonei de defileu a Crişului Repede

articol publicat în iunie 11, 2021

Peste 70 de elevi de la Colegiul Tehnic Nr.1 Vadu Crișului au participat la curățarea zonei de defileu a Crişului Repede, joi, 10 iunie.

„În cadrul proiectului – Luna curățeniei în Județul Bihor -, iniţiat de către Consiliul Județean Bihor și Asociața de Dezvoltare Intercomunitară ECOLECT GROUP, in data de 10 iunie s-a desfăşurat acţiunea de curaţenie în zona de defileu a Crişului Repede. S-a acţionat pe sectoare greu accesibile folosind caiace si canoe pentru acces şi bărci de mare capacitate pentru transportul deşeurilor.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Primăriei Vadu Crişului şi a Asociaţiei de Promovare a Destinatiei Defileul Crişul Repede şi a avut o participare record de peste 70 de elevi din cadrul Colegiul Tehnic Nr.1 Vadu Crișului.

Logistica şi condiţiile de siguranţă a acţiunii au fost asigurate de către Master Adventure, Water Team şi Serviciul Public Judeţean Salvamont Salvaspeo Bihor.

Considerăm că aceste acţiuni trebuie să aibă ca scop schimbarea mentalităţii în cadrul comunităţilor, iar atitudinea tinerilor participanţi a avut un rol decisiv în reuşita acţiunii şi asta ne da speranţă” au anunțat cei de la Salvamont Salvaspeo Bihor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *