Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

DRDP Cluj se laudă cu REasfaltarea DN1 E60 în Păniceni! Ce le transmite un clujean: Își bat joc de noi! Nesimțiții!”

articol publicat în iunie 12, 2021

Cei de la Direcția Regionala de Drumuri și Poduri Cluj s-au lădaut a „N” oară cu marea REasfaltare a DN1 E60 din Păniceni, însă de data această, un cunoscut om de presă, televiziune, le-a tras un dos de palmă moral, zicem noi, bine-venit.

„Operațiuni de frezare în vederea așternerii covorului asfaltic pe DN 1, localitatea Păniceni, pe raza de administrare a SDN Cluj” a fost anunțul sec lăudăros al celor de la DRDP Cluj, pe o rețea de socializare.

Dinu Criste, care constant tranzitează zona a comentat REasfaltarea DN1 E60 din Păniceni: „Bă, ăștia sunt nebuni?! Eu fac naveta aproape zilnic spre Huedin.

Marți, un lucrător la drumuri a ridicat o paletă cu semnul stop in fața mea la intrarea in Păniceni. Am tras geamul jos și am intrat in vorbă cu omu’ ăsta. Îl întreb ce lucrări fac… Îmi zice: facem niște decapări și punem asfalt, dar la sfârșitul săptămânii vine o altă firmă și rade tot ce facem noi azi și toarnă iarăși asfalt peste tot in Paniceni.

Îmi zic, hai că omu’ vorbește in dodii..

Omu’ a avut dreptate! Azi am mers iar spre Huedin și tot ce făcuse pe banii noștri o firmă la începutul săptămânii acum a fost ras. S-a turnat asfalt Acu 4 zile iar azi tot stratul de uzură,din tot satul de data asta, a fost ras cu desăvârșire.

E ca în meșterul Manole. Balada are autor necunoscut. De data asta autorii sunt cunoscuți si își bat …. de noi! Nesimțiții!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *