Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Mocănița Apusenilor, linia Câmpeni – Abrud, se redeschide de Rusalii, între 19-21 iunie 2021: Mocănița va pleca din Câmpeni!

articol publicat în iunie 12, 2021

Mocănița Apusenilor, linia Câmpeni – Abrud, se redeschide de Rusalii, între 19-21 iunie 2021: Mocănița va pleca din Câmpeni!

„Deschiderea sezonului Mocanitei Apusenilor în gara Campeni, cu expozitie feroviara și plimbari cu diverse locomotive și drezine în gara.

De Rusalii, intre 19 și 21 Iunie 2021 va avea loc festivalul de deschidere al Mocanitei Apusenilor, linia Campeni – Abrud.
Ca o noutate, începând cu acest an, plecările sunt din Campeni, pentru a fi mai accesibile pentru turiștii care vin din Arieseni. De trei ori pe zi, la orele 10, 13 și 16 micul trenulet va pleca spre Abrud și înapoi. Tariful este de 35 lei pentru adulti și 20 lei pentru copii. Capacitatea trenului este de 100 de locuri. Rezervări telefonice la 0730759993

Consiliul Judetean Alba și Primariile din Abrud, Rosia Montana și Campeni s-au implicat într-un mod exemplar pentru dezvoltarea acestei atracții turistice.

În cele 3 zile de Rusalii, în afara de cursele regulate spre Abrud, va avea loc o expozitie feroviara în gara Campeni unde pasionatii de cale ferata ingusta pot admira nu mai puțin de 10 vehicole feroviare. Cu unele dintre ele se vor face plimbari pe liniile garii” au anunțat cei de la Mocănița Apusenilor Linia Campeni – Abrud.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *