Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Dorin Sorin David: Pe platoul lui EM.Țebea se putea amenaja o platformă industrială! S-a preferat lăsarea în paragină a clădirii…

articol publicat în iunie 13, 2021

Consilierul local Dorin Sorin David, liderul PER Brad, atrage atenția cu privire la posibilitatea Bradului de a avea un mini parc industrial, pe platoul EM. Țebea și consideră că orașul a ratat o șansă, prin lăsarea în paragină a platformei de către municipalitate, de a atrage investitori și implicit de a fi create noi locuri de muncă, care să le suplinească pe cele de la „volane și centuri”

„Nu sunt un cârcotaș, sunt un consilier local ales de către o parte din cetățenii municipiului BRAD ,dar din păcate minoritar în consiliul local. Singurele pârghii de care pot uza cu succes sunt aceste informării corecte a cetățeanului, cât și luarea de atitudine față de proiectele primarului care intră într-o zonă periculoasă și de interese dubioase.

Astăzi doresc să vă prezint și să vă las spre analiză câteva imagini cu fosta clădire a EM.Tebea de la intrare în oraș , cât și fosta cantină EM.Țebea din centrul orașului.

Ca și o părere personală, pot spune că pe platoul lui EM.Țebea se putea amenaja o platformă industrială și implicit atragerea de investitorii, dar din păcate s-a preferat lăsarea în paragină a clădirii și astfel rămânând o rușine pentru oraș, tocmai la intrare în BRAD.

În imaginile de mai jos o să descoperiți o pancartă pe care scrie ,,de închiriat sau de concesionat ” , o ipocriziei și o bătaie de joc mai mare nu mi-a fost dat să văd până acum. Vrei să dai spațiul în folosință, iar tu depozitezi în curtea lui tone de pământ și moloz, iar clădirea o lași să se degradeze. De neînțeles o astfel de atitudine.

La fel și cu fosta cantină EM.ȚEBEA din apropierea primăriei, o lași de ani de zile să se degradeze. Eu vă las aceste imagini spre analiza și comentariile dumneavoastră” a scris Dorin Sorin David pe o rețea de socializare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *