Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Florin Cazacu: „Este necesar ca sponsori, societăți comerciale sau persoane fizice să susțină financiar Aurul Brad!”

articol publicat în iunie 13, 2021

Primarul Bradului, Florin Cazacu, i-a felicitat în această seară pe jucătorii Aurului Brad pentru performanțele excepționale din acest sezon, însă a precizat că va fi dificil să fie susținută echipa financiar în Liga a III-a și că este necesar ca sponsori, societăți comerciale sau persoane fizice să susțină financiar Aurul Brad, pe lângă finanțarea acordată de primărie echipei, prin Asociația Clubul Sportiv Armata Aurul Brad.

„Sunt mulți ani de când Aurul Brad nu a evoluat în Liga a III-a sau în Divizia C cum era mai demult.

Vreau să felicit echipa de fotbal Aurul Brad pentru faptul ca a reușit această performanță, o performanță fără precedent. Au câștigat campionatul județean, au promovat în Liga a III-a în urma unui meci de baraj și au câștigat și Cupa României, faza județeană.

Faptul că am reușit să intrăm în Liga a III-a este un lucru lăudabil. Problema este că suportul financiar pentru evoluția în Liga a III-a trebuie mult mai consistent.

Vă reamintesc, că Aurul Brad este finanțat de către o asociație numită Asociația Clubul Sportiv Armata Aurul Brad. Această asociație a fost finanțată permanent de la bugetul local al municipiului Brad prin legea 350 care permite finanțarea asociaților sau prin fonduri alocate, date de unii sponsori, sponsori cărora le mulțumesc foarte mult în acest moment. Fără sprijinul lor financiar din acest an și din anii precedenți nu era posibilă menținerea acestei echipe nici măcar Liga A IV-a.

Au fost oameni cu suflet mare care au dat bani dezinteresat pentru ca Aurul Brad să evolueze în continuare în condiții optime dar va trebui și fac un apel în acest moment la toți iubitorii de fotbal, să găsim o soluție de finanțare a acestei echipe și cel puțin pentru returul din Liga a III-a.

Începutul în Liga a III-a este foarte greu pentru că trebuie să investim banii în partea de infrastructură. Sunt niște condiții impuse de către Federația Română de Fotbal pentru a putea fi stadionul omologat să poate fi folosit de echipe pentru Liga a III-a. Sunt condiții mult mai drastice, condiții pe care încercăm să le îndeplinim dar toate aceste condiții nu pot să fie îndeplinite fără suport financiar.

De aceea fac un apel și în scurt timp va fi făcută o solicitare publică, la cei care iubesc fotbalul să aloce din puținul lor sau din multul lor o sumă de bani în contul Asociației Armata Aurul Brad pentru a putea să suportăm financiar toate costurile legat de Liga a III-a.

Este admirabil efortul băieților, îi felicit încă o dată pentru rezultatul excepțional pe care l-au avut. Ne-au făcut mândrii că brădeni, va trebui să suportăm financiar și de la administrația publică locală. Bineînțeles că vom încerca să găsim o soluție în partea a doua să alocăm bani suplimentari pentru Clubul Sportiv Armata Aurul Brad dar este necesar ca sponsori, societăți comerciale sau persoane fizice să susțină financiar această echipă a declarat primarul Bradului, Florin Cazacu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *