Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

(FOTO) Emoții, zâmbete și fericire la Beiuș Running Day: Cum s-au distrat cei 148 de copii care au luat startul competiției?

articol publicat în iunie 14, 2021

148 de copii au luat startul celei de-a doua ediții a competiției „Beiuș Running Day”.

„Emoții, zâmbete, fericire și chiar lacrimi , aceste sentimente le-am trăit sâmbătă alături de cei 148 de copii care au luat startul la cele 4 categorii de vârstă la Beiuș Running Day. Ne-a bucurat enorm că am adunat un asa număr mare de copii . Foarte tare ne bucură acest desen primit de la unul dintre copii , el se numește David și a alergat la categoria 9-10 ani.

Echipa Beiuș Running Day mulțumește tuturor copiilor prezenți pentru că au înfruntat căldura și emoțiile dar au fost și extrem de cuminți și răbdători până la final. Acesta ar fi un mare motiv sa nu ne oprim aici” au anunțat organizatorii.

Probele de semimaraton și cross 10 km s-au desfășurat pe teren tip asfalt aproximativ 1,5 km (deschis traficului rutier),  s-a urcat ușor 1 km, s-a făcut dreapta la intrarea în pădurea din Delani, după care s-a alergat prin pădure (cărări), și s-a ajuns pe o porțiune de pășune, intrare în altă pădure, unde participanții de la proba de semimaraton s-au despărțit de cei de la crosul de 10 km, revenind în final la Liceul Pedagoic Nicolae Bolcaș, Beiuș.

Pentru a citi rezultatele de la competiție, click aici!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *