Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Lucrările la autogara din Beiuș avansează

articol publicat în iunie 14, 2021

Primarul din Beiuș, Gabriel Popa, a anunțat astăzi că lucrările la autogara din Beiuș avansează.

„Avansează lucrările pentru autogara de pe strada Burgundia Mare, astfel încât la începutul noului an școlar sa fie funcțională!” a anunțat Gabriel Popa.

Autogara de la Beiuș va avea un singur corp de clădire cu o suprafață de aproximativ 110 mp. Aceasta va fi compusă dintr-o sală de așteptare pentru călători cu 24 de locuri, casă de vânzare bilete și abonamente cu birou de mișcare și informare, un spațiu comercial, o zonă de depozitare/ spațiu tehnic și copertine pentru 4 autobuze. Vor fi realizate și amenajări exterioare (bănci, zone verzi, trotuare, semnalizare rutieră, ecrane digitalizate, etc). În total, clădirea și spațiul exterior vor ocupa o suprafață de aproximativ 196 mp.

Firma responsabilă de lucrările din Beiuș este SC EVALSTAR SERV SRL, iar valoarea contractului este de 872.650,60 lei, fără TVA. Compania va  avea la dispoziție 5 luni pentru execuția lucrărilor.

Vă reamintim, în luna februarie Apuseni Info relata că „Autogara” sau „stația de tranzit” din Beiuș a încins spiritele în Consiliul Local Beiuș

Tot în luna februarie, Ilie Bolojan considera că este mult mai util ca investiția inițiată de fosta conducere a Consiliului Județean să rămână în zona centrală a Beiușului, pe malul Văii Nimăieștilor, pe strada Burgundia Mare, în proximitatea Brigăzii de Pompieri.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *