Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Un pompier, aflat în timpul liber, a salvat viața motociclistului, victimă a accidentului de pe DN 76, la ieșire din Beiuș!

articol publicat în iunie 14, 2021

Duminică, 13 iunie a.c., în jurul orei 14:30, plutonierul major Ungureanu Ionuț, subofițer în cadrul Stației de Pompieri Deta din cadrul I.S.U. „Banat” al județului Timiș, aflându-se în tura liberă se îndrepta cu mașina personală dinspre Beiuș spre Oradea.

„Acesta observând ca în fața lui s-a produs un accident rutier, între o autoutilitară și o motocicletă, a dat dovadă de viteză de reacție, și a apelat imediat numărul unic de urgență 112, unde a anunțat evenimentul, oferind informații foarte importante. În același timp, acesta a alergat spre locul accidentului, unde cu profesionalism, împreună cu alți participanți la trafic, au reușit scoaterea victimei de sub roțile din spate a camionetei. Pompierul militar a oferit, imediat primul ajutor medical, până la sosirea echipajelor de intervenție, care ulterior l-au transportat cu un elicopter SMURD la U.P.U. Oradea.

Plutonier major Ungureanu Ionuț a reiterat, printr-un gest profund uman și de responsabilitate civică, faptul că pompierii militari își trăiesc menirea de salvatori în orice circumstanță, demonstrând că principiile acestei arme nobile nu se opresc la orele de serviciu, ci sunt 24 de ore din 24, în slujba concetățenilor” au anunțat cei de la ISU Crișana Bihor.

Vă reamintim, un motociclist de 49 de ani a fost acroșat pe DN 76, în Beiuș.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *