Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Focuri de ARMĂ în Brad: Un tânăr din Brad s-a crezut Valentino Rossi, a fugit cu un moped de poliție dar a fost capturat!

articol publicat în iunie 14, 2021

În data de 13.06.2021, în jurul orei 19:00, polițiștii Formațiunii Rutiere Brad  au observat în trafic un tânăr care conducea (fără a purta cască de protecţie) un moped neînmatriculat/neînregistrat, pe strada Libertății, în municipiul Brad.

Întrucât nu a oprit la semnalul regulamentar al poliţiştilor, ci a mărit viteza de  deplasare, poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, cu sistemele acustice și luminoase a autospecialei, iar după circa 1,5 km, acesta a fost blocat și a oprit mopedul pe strada Victoriei, a sărit de pe moped și a fugit pe un teren viran, împreună cu un alt tânăr, care se afla pe moped, ca şi pasager. Polițiștii au pornit în urmărirea acestora, iar după circa 500 m, unul dintre poliţişti i-a somat verbal, însă cei doi nu au oprit la somație, fapt pentru care poliţistul a executat două focuri de avertisment cu arma din dotare în plan vertical, cei doi fiind astfel prinşi şi conduşi la sediul subunităţii de poliţie.  

În urma verificării în baza de date, poliţiştii au stabilit că tânărul în vârstă de 18 ani, din municipiul Brad, care a condus mopedul,  nu posedă permis de conducere.

În cauza prezentată, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală

4 thoughts on “Focuri de ARMĂ în Brad: Un tânăr din Brad s-a crezut Valentino Rossi, a fugit cu un moped de poliție dar a fost capturat!

  1. Sunteți ” cei mai tari”!…n-am ce zice…aveți cu ce vă lăuda! Să filmezi doi copii, să-i urmărești și mai ales să faci uz de armă, în condițiile în care au fost văzuți în tot timpul urmăririi ”extenuante”( că sunt doi copii-unul minor) e chiar interesant! Uz de armă pentru ce? Că ei săracii nu erau periculoși, erau speriați sau poate doar pentru echipajul de polițiști intergalactici cu burțile până la genunchi, care nu mai au cum să alerge. La faptul că sunteți penibili prin acțiunile voatre pline de exces de zel și total nechibzuite, v-ați gândit? Dar la consecințe? Putea să iasă urmărirea asta cu un final mult mai rău. Cine era vinovat? Cel care putea muri era vinovat cu siguranță, nu modul vostru defectuos de a rezolva o situație. Meritați un premiu! Unul cât capul vostru de mare!

  2. Ba Vasile tu esti cel mai tare, in cazul in care nu ai vazut au fost focuri de avertizare. Daca politia nu isi facea treaba toata lumea zicea ca nu le pasa , in plus daca ii lasa sa scape copii prindeau incredere si faceau mai multe ilegalitati. Daca de acum au facut de astea nu vreau sa ma gandesc ce o sa faca in viitor.

  3. Ai la ce să te gândești, ai putea de exemplu să înveți să scrii 🤣🤣🤣 că de înțeles oricum nu înțelegi nimic- vezi titlul-conținutul.
    PENIBIL!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *