Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Cristian Dan Pasca: Se redeschid târgurile de animale din Apuseni!

articol publicat în iunie 17, 2021

Cristian Dan Pasca, primarul din Câmpeni, a participat astăzi, la Alba Iulia, alături de alți colegi primari din județul Alba, la o întâlnire cu Premierul României, Florin Cîțu, aflat într-o vizită de lucru dar și de prezentare a moțiunii sale pentru alegerea președintelui PNL.

„Dânsul ne-a dat o veste bună și anume, că se vor redeschide, începând cu luna iulie 2021, toate târgurile de animale.
Mă bucur că demersurile mele și ale celorlalți colegi primari din Apuseni au dat rezultat. Acest lucru înseamnă că drumurile noastre la București au fost de folos moților.

Bineînțeles, târgurile de animale vor trebuie să respecte toate regulile impuse de legile în vigoare dar și măsurile impuse la nivel național pentru prevenirea și răspândirea virusului COVID – 19. Împreună învingem pandemia și revenim la normalitate!

La întâlnirea de astăzi din capitala județului nostru au mai fost prezenți: ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, europarlamentarii Mircea Hava și Rareş Bogdan, senatorul Sorin Bumb, deputatul Florin Roman, primarul municipiului Cluj, Emil Boc și președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel.

Discuțiile au vizat și alte aspecte referitoare la dezvoltarea județului Alba și implicit a zonei Munților Apuseni” a anunțat Cristian Dan Pasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *