Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Florin Cîțu, niciun cuvânt despre investiții în zona Munților Apuseni, prin PNRR, în timpul vizitelor din Alba și Hunedoara

Premierul Florin Cîțu nu a menționat public nicio investiție în zona Munților Apuseni, prin PNRR, în timpul vizitelor din Alba și Hunedoara.

Conform jurnaliștilor de la alba24.ro nici măcar nu a făcut o referire clară cu privire la investiții în județul Alba: „Județul Alba … și aici, iarăși, ne concentrăm doar pe un … o componentă a proiectelor. Prin județul Alba trec mai multe. Pe partea de infrastructură feroviară vom avea în județul Alba.

Dar trebuie să ne gândim că și spitale, și sunt mai multe lucruri care vor fi la nivel național și toate județele vor avea acest lucru” au transcris declarația premierului jurnaliștii de la alba24.ro

În urma vizitelor în cele două județe, opțiunile liderilor din Alba pentru șefia PNL au rămas neclare, atât Mircea Hava cât și Ion Dumitrel nedorind să incline balanța deocamdată iar în Hunedoara, chiar dacă prim-ministrul a fost primit cu respect de filială, se pare că echipa Vetuței Stănescu merge înainte cu susținerea pentru Ludovic Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente

EnglishHungarianRomanian