Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

(OPINIE) Tiberiu Fărcaș: Despre Euro 2020

articol publicat în septembrie 25, 2021

Despre Euro 2020

Adevărul e că Italia mea nu e….Italia. Am scris vinerea trecută cu țin cu ”macaronarii” la Euro, bine, țin cu ei de pe vremea când Italia lui ”Pablito” Rossi, Cabrini și Tardelli cucereau al treilea titu mondial…așadar lipsa presiunii pe trupa lui Mancini, nu e cotată ca favorită, a descătușat squadra azzurra.

Joacă ofensiv, frumos, pasa curge, șutul îi iese, golul vine, calificarea e acolo.

Unde ești tu Facchetti, unde ești tu Scirea, Gentile, Collovati sau mai aproape, unde ești Maldini, Ferri, Bergomi, Baresi sau Cannavaro….unde ești tu cattenacio, apoi contraatac? S-a dus acea Italie, squadra incanta, il poppolo balla cum se spune în Cizmă…

Dar adevărul e altul….vom vedea ce poate cu adevărat squadra lui Mancini și Vialli când o să dea piept cu o grande, cu o Franță, Belgie, Germanie, Anglie samd.

Vazand forta Frantei, acest incredibil Mbappe, tare mi-e frica ca Italia va fi eliminata de Cocosul Galic daca cade cu ea…foarte puternica e Franta lui Deschamps.

Vorba unui amic mucalit, măi Tibi, ok, jucați entuziasmant, dar hai că ați jucat cu ”petarde”, naționale slabe, de mâna a doua…să vă vedem cu granzii…și are dreptate.

Hagi și Popescu refuză să mai stea la oficială și au anunțat că ei nu mai vin pe Arena Națională la Euro 2020
Alo, Burleanu, Bodescu și toată gașca de păcălici yesmeni de la FRF minus Vochin… demisia băieți, lăsați-ne, a ajuns. Cu un drum poate pleacă și ”frezatul” Rădoi și aducem un alt antrenor, cu el ne-am lămurit, fuori…

Turcia e dezamăgire desi simpatizez echipa lui Gunes, ceva ii lipseste desi are valori, Calhanoglu, Under etc
Numai mie mi-e antipatic ratangiul galez Gareth Bale?

”Război” britanic de azi la ora 22.00 la Euro 2020, Scoția-Anglia. Este întâlnirea nr. 115 dintre cele două naționale
Scoția e cu spatele la zid, a pierdut primul meci si trebuie sa scoata minimum un egal, englezii cu un succes se califica in optimi. Se joacă pe Wembley.

De ce a îndepărtat Ronaldo sticluta de Cola de la conferinta de presa, sunt sponsor, de a iesit scandalul lumii? Ei cum e si cu vedetele astea..adevarul e că deși nu il simpatizez CRT 7 este IMENS si cum mai doriti sa-i spuneti…cu ”dopietta” cu Ungaria a batut 3 recorduri….intrand in istoria EURO

Evident ca după Italia tin cu ”Estul”, sunt ok Rusia, Slovacia, Cehia, rau Ucraina, Croatia si Ungaria…sa vedem ce va fi de acum.

Atmosfera de la Budapesta a fost extraordinară!

Despre Tiberiu Fărcaș

Tiberiu Fărcaş, jurnalist cu preste 25 de ani de experiență, este fondatorul site-ului Clujul Cultural, organizatorul Cluj Blues Festival, Cluj Folk Fest, autor al mai multor volume, dintre care amintim „Colosul cu picioare de hartie”, o istorie a presei clujene între 1989 – 2010, co-autor a unei cărţi dedicate rivalitătii fotbalistice de aproape un secol dintre „U” şi CFR „Cluj contra Cluj iar cea mai recentă apariție editorială – „Călin Nemeș. Povestea unui revoluționar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *