Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Deputatul Florin Roman, întrebare stânjenitoare pentru Ludovic Orban: Unde îți este echipa, Ludovic?

articol publicat în iunie 20, 2021

Deputatul de Alba, Florin Roman, fost apropiat al președintelui PNL, a lansat un atac dur la Ludocic Orban, într-o postare pe o rețea de socializare.

„Văd ca nu trece o zi fără ca Ludovic Orban și susținătorii lui să nu ne atace, pe cei care îl susținem pe Florin Citu.

Indiferent ca te cheamă Emil Boc, Gheorghe Flutur, Rares Bogdan, Robert Sighiartau, Daniel Buda, Florin Roman, Lucian Bode, Virgil Popescu, Raluca Turcan, Daniela Cimpean, președinta CJ Sibiu, Dinu Iancu Salajanu, presedinte CJ Sălaj, Alin Tise, președintele CJ Cluj, Ionel Bogdan, președintele CJ Maramureș, Virgil Chitac, primarul Constanței, Mihai Lupu, presedinte CJ Constanta, Nicolae Ciuca, Dan Vilceanu, Alina Gorghiu, Marcel Romanescu, primarul din Tg Jiu, Florin Oancea, primarul Devei, Tibi Ridzi, primarul Petroșaniului, Ion Lungu, primarul Sucevei, Nelu Tătaru, Monica Anisie, Cristian Bacanu, sute de președinți de organizații și simplii membri, nimeni nu scapa de atacurile lui Orban și ale susținătorilor lui.

Așa înțeleg ei, ca se derulează “festivalul democrației”!

Florin Cîțu are o echipă de oameni care au confirmat. Vin din organizații puternice, cu rezultate pentru PNL.

Care au câștigat alegeri, în timp ce Ludovic Orban, premier în funcție la acea data, cu sprijinul lui Nicușor Dan, a reușit “performanța” unui loc trei la București!

Acum, Ludovic Orban se plimbă singur prin țară. Și asta, pentru că nu i-a plăcut meritocrația, ci mai degrabă slugărnicia!

Unde îți este echipa, Ludovic? Ne vom vedea la fiecare conferința judeteana și acolo o să se audă adevărul!

Nu cu manipulări, minciuni și jigniri, cum din păcate îți tratezi colegii care ți-au adus victorii! Prin astfel de manifestări încalci toate principiile liberale pe care le invoci în spațiul public!” a anunțat Florin Roman.

1 thought on “Deputatul Florin Roman, întrebare stânjenitoare pentru Ludovic Orban: Unde îți este echipa, Ludovic?

  1. Deputatul, ce isi face de ras propria optiune liberala, iese in evidenta, enumerand oportunistii de care se simte, acum, apropiat! F.Catu va accepta, in cazul sau de bunavoie, superioritatea politica a lui Ludovic Orban! Greselile liberale din trecut, USL, dar si fuziunea cu PDL, nu au legutura cu persoana actualului presedinte PNL! Ludovic Orban a fost si este liantul si principalul mentor al liberalilor adevarati! F.Roman de dovada de lasitate, ca sa nu zic si de prostie! Bunaoara, mai tarziu se va gudura si va invoca varii motive in optiunile de acum! Rusinos, oricum…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *