Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

(VIDEO) „Mocănița Apusenilor” Câmpeni – Abrud a revenit pe șine în weekend-ul Rusaliilor!

articol publicat în iunie 20, 2021

„Mocănița Apusenilor” Câmpeni – Abrud a revenit pe șine în weekend-ul Rusaliilor.

„Mocănița va circula pe traseul Câmpeni-Abrud și retur. Începând din acest an, plecările sunt din Câmpeni, pentru a fi mai accesibile turiștilor care vin din Arieșeni.

Aș vrea să îi mulțumesc domnului Georg Hocevar cu sprijinul căruia, acest simbol al Apusenilor – Mocănița a renăscut. Împreună cu colegii primari din Abrud și Roșia Montană și cu susținerea Consiliul Județean Alba ne vom implica și vom dezvolta această atracție turistică. Turiștii dar și locuitorii din Câmpeni și zonele învecinate sunt așteptați să se bucure de plimbările cu trenulețul de epocă” a comentat redeschiderea Mocăniței Apusenilor, primarul Câmpeniului, Cristian Dan Pasca.

sursă video, Abrud: Mocănița Apusenilor Linia Campeni – Abrud

Vă reamintim, ca o noutate, începând cu acest an, plecările sunt din Câmpeni, pentru a fi mai accesibile pentru turiștii care vin din Arieșeni. De trei ori pe zi, la orele 10, 13 și 16 mocănița va pleca spre Abrud și înapoi. Tariful este de 35 lei pentru adulți și 20 lei pentru copii. Capacitatea trenului este de 100 de locuri. Rezervări telefonice la 0730-759993

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *