Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Prefectul Tasnádi István-Szilárd, în vizită de lucru în Gilău, Sâncraiu, Săvădisla și Valea Ierii!

Săptămâna trecută, prefectul Clujului, Tasnádi István-Szilárd a efectuat o vizită de lucru în 6 UAT-uri din județ: Huedin, Florești, Gilău, Sâncraiu, Săvădisla și Valea Ierii, în care s-a discutat cu privire la dificultățile pe care primarii le întâmpină și împreună cu domnul prefect au reușit să găsească câteva soluții pe termen scurt care să vină în ajutorul acestora, urmând să se propună soluții pentru prevenirea acestora în viitor.

Tasnádi István-Szilárd, în vizită de lucru în Gilău și Huedin

Problematicile generale cu care se confruntă autoritățile locale sunt următoarele: reabilitarea de drumuri, lipsa locurilor de muncă, întabularea terenurilor, lipsa rețelelor de distribuție a gazelor naturale, daunele provocate de fenomenele hidrometeorologice din ultima perioadă și rata scăzută de vaccinare în zonele rurale, care în raport cu zonele urbane din județ este mai mică.

Prefectul a mai vizitat și Baza de pregătire pentru prim-ajutor și intervenție în situații de urgență, Crucea Roșie Română Filiala Cluj din Comuna Valea Ierii, Zona Șoimu, unde a avut o întâlnire cu doamna doctor Simona Bratu, care a prezentat activitățile pe care le desfășoară.

Tasnádi István-Szilárd, în vizită de lucru în Valea ierii

Primarul din Valea Ierii, Dorin Nap, a salutat vizita Prefectului în localitate și a explicat ce probleme ale celor din Valea Ierii s-au dezbătut: „Domnul prefect Tasnádi István-Szilárd a efectuat o vizită de lucru în Valea Ierii, în care s-a discutat cu privire la dificultățile pe care comunitatea noastră le întâmpină și împreună am reușit să găsim câteva soluții pe termen scurt care să vină în ajutorul localității noastre.

Problemele generale cu care se confruntă comuna noastră sunt următoarele: reabilitarea de drumuri, lipsa locurilor de muncă, întăbularea terenurilor, daunele provocate de fenomenele hidrometeorologice și multe altele care s-au discutat pe perioada întâlniri! De asemenea, domnul prefect a vizitat și Baza de pregătire pentru prim-ajutor și intervenție în situații de urgență, Crucea Roșie Română Filiala Cluj din Comuna Valea Ierii.

La plecare ne-a asigurat de tot sprijinul domniei sale in vederea rezolvari problemelor prezentate!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente

EnglishHungarianRomanian