Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Bani de la CNI pentru baza sportivă de la Liceul Teoretic din Sebiș și pentru Spitalul de Recuperare Neuromotorie din Dezna

articol publicat în iunie 22, 2021

Președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca a anunțat că CNI – Compania Națională de Investiții organizează achiziția pentru 25 de proiecte din județul Arad, finanțate de Guvernul României, două dintre aceste proiecte fiind în localități din zona de munte a Aradului – baza sportivă de la liceul din Sebiș și pentru Spitalul de Recuperare Neuromotorie din Dezna.

„Un număr de 25 de proiecte din județul Arad intră în procedură de licitație, cu finanțare de la Compania Națională de Investiții și sprijin financiar de la Guvernul României. Este vorba despre proiecte punctuale, obiective care susțin dezvoltarea comunităților, fie că vorbim de infrastructură rutieră, infrastructură culturală sau sportivă, cabinete medicale, rețele de apă. Aș vrea să felicit toți primarii care au lucrat la aceste proiecte și au insistat pentru ele”, a declarat președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca.

Cele două investiții din zona de munte a Aradului:

  • Baza sportivă tip 2 la Liceul Teoretic oraș Sebiș, B-dul Victoriei , nr.7, jud. Arad 263934,74
  • Lucrări de reparații capiatale refuncționalizare, modernizare și extindere spații în cadrul Spitalului de Recuperare Neuromotorie Dr. “Corneliu Bârsan”, comuna Dezna, județul Arad 2360378,48

Compania Națională de Investiții (CNI) este o societate comercială pe acțiuni, înființată în anul 2001, care funcționează sub autoritatea Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului (MDRT). Programele Companiei Naționale de Investiții vizează construcția de săli de sport, consolidarea și reabilitarea sălilor de sport construite înainte de anul 2000, construirea de bazine de înot și de patinoare artificiale, precum și construire și reabilitare de așezăminte culturale. Principalii beneficiari ai acestor programe sunt autoritățile publice locale.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *