Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Florin Cîțu, Dan Barna și Cătălin Drulă au fost recent în Alba Iulia: Niciunul nu a urcat spre Câmpeni pe splendidul DN75!

articol publicat în iunie 22, 2021

În ultimele zile, prim-ministrul Florin Cîțu, vicepremierul Dan Barna și ministrul transporturilor, Cătălin Drulă, au participat la mai multe evenimente în Alba Iulia. Niciunul, însă, nu a urcat spre Câmpeni pe splendidul DN75.

„Vineri, așa, din greșeală, la Alba Iulia, intru la restaurant, La Conac. În față, aproape plin, o masă liberă, chiar la intrare. În spate, ocupat, îmi spune un chelner, e întâlnire USR. No, stăm la intrare. Apare ministrul Drulă, cu Vicepremierul Barna, dau să plece, grăbiți parcă să nu fie văzuți. Stau numai și cuget:

Ministrul Transporturilor, domnul Drulă, fu la Alba-Iulia, dar, cu încă două ore prețioase din viața domniei sale, putea să vadă la fața locului, dezastrul de pe DN75. Măcar puncta electoral….. Dar, nu fu să fie, e greu să cobori în realitate, tare aerul acolo sus. A preferat să ne transmită pupicii domniei sale….și cam atât. Altul, Cîțu, a fost și el, zilele acestea pe la Alba-Iulia, stați liniștiți, nu de boarea noastră, ci în campanie internă, în partid, să fie ales ca vajnic urmaș al lui Brătianu.

Am, așa, o bănuială că la Sălciua, joi, nimeni din partea Ministerului Transporturilor nu va participa, nici directorul! CNAIR, nici directorul DRDP Cluj. Toți vor avea altceva , mult mai important de făcut!

Domnia sa, ajuns acolo, este precum ceilalți. Măcar aparențele așa ne spun!

Nici un bai, noi ne vom vedea cu toții, cei cărora ne pasă, la Întâlnirea -dezbatere joi, 24 iunie 2021, la Căminul cultural din Sălciua. Cu acest prilej, anunț de pe acum toate oficialitățile că, dacă vor veni, vor fi invitate să îți asume

”MEMORANDUMUL DRUMULUI RUȘINII”, document pe care îl vom folosi pe post de bici, în viitor! VOR PRIMI DIPLOME SPECIALE TOȚI MOȚII PARTICIPANȚI LA CARAVANA AUTO DIN MAI 2021! VĂ AȘTEPTĂM PE TOȚI CEI CĂRORA VĂ PASĂ!” a anunțat Irimie Popa pe o rețea de socializare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *