Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Alin Tișe NU și-a declarat opțiunea între Cîțu sau Orban: „Când eu vorbeam, alții tăceau!” Tișe nu exclude a TREIA TABĂRĂ!

articol publicat în iunie 23, 2021

Prezent într-o emisiune online la Ziua de Cluj, moderată de jurnalistul Mihai Moga, Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, cel care îl criticase dur încă din iarnă pe liderul PNL, Ludovic Orban, NU și-a declarat susținerea pentru Cîțu sau Orban, ba mai mult nu a exclus posibilitatea să apară o a „treia tabără”.

„Am spus-o și în urmă cu o lună, o să-mi exprim un punct de vedere public la momentul oportun, de asemenea o să-mi spun și punctul meu de vedere legată de o candidatură a mea la o anumită funcție. Am stat acum deoparte pentru că acum când există un cor de critici pe care nu le auzeai acum câtva timp. Acum e foarte simplu să critici pe Orban sau pe unul de-al lui care scrie agramat pe Facebook și îi i-a apărarea și alte lucruri de acestea în care sigur, se fac de râs” și-a expus rezervat opțiunea, liderul Consiliului Județean Cluj, fără să încline în vreo tabără.

Tot în cadrul emisiunii online de la Ziua de Cluj, Alin Tișe a anunțat că este posibil să apară o a treia tabără: „Acum sunt aparent două tabere mai vizibile dar cu siguranță există oameni în partid care doresc altceva și care nu sunt mulțumiți nici de varianta x, nici de varianta y”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *