Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Huedinul devine treptat un Napoli al gunoaielor din Ardeal: „Mirosul devine insuportabil!”

articol publicat în iunie 23, 2021

Consilierul local Marius Ciota trage un semnal de alarmă cu privire la situația salubrizării din orașul de la poalele masivului Vlădeasa, în condițiile în care zeci de containere destinate colectării gunoaielor sunt nefolosite de autoritățile locale.

„În timp ce containerele se odihnesc pe “terasa” de la Casa Tineretului iar pubelele în curtea Primăriei Orașului Huedin, curățenia la nivelul urbei de la poalele Munților Vlădeasa este “execrabilă”.

La sfârșitul anului 2020 Primăria Orașului Huedin a achiziționat 100 pubele și 110 containere de 1,1 mc. Au trecut 6 luni și încă autoritățile publice locale așteaptă…

Nu doar căldura ne sâcâie în aceste zile ci și gunoaiele aruncate la voia întâmplării pe străzi, trotuare, spații verzi, parcuri, etc.

Să mergi prin anumite locuri este o aventură pentru că, mai ales, în vreme de caniculă, mirosul devine insuportabil, iar aceste gunoaie se pot transforma în adevărate focare de infecție” anunță consilierul local USR Plus.

Marius Ciota le solicită primarului Mircea Moroșan și viceprimarului Maria Buzas-Fekete ca prin intermediul compartimentelor de specialitate din cadrul Primăriei Orașului Huedin să întreprindă toate demersurile legale pentru remedierea acestei situații.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *