Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Demisie ȘOC în PNL Brad: Mai rămân în filială doar băieții lui Walt ?!

articol publicat în iunie 25, 2021

Adina Faur, președintele OFL PNL Brad, adică președintele doamnelor liberale din Brad și-a înaintat demisia din funcție și a anunțat că dorește să fie un simplu membru, cea mai frumoasă funcție, de altfel, într-un partid politic.

„Ieri, 24.06. 2021, mi-am înaintat demisia din funcția de Președinte al Organizației Femeilor Liberale din Brad. Mulțumesc tuturor acelor doamne care mi-au acordat sprijinul în această perioadă!

Mi-am asumat public convingerile personale, mi-am asumat public campaniile PNL, pe partea de comunicare online, de anul trecut, campanii în care am comunicat acțiunile partidului din care fac parte, dar am evitat să atac alți adversari politici locali, deoarece am crezut într-o campanie politica fără…circ inutil și fără jigniri ce nu construiesc și care nu mă caracterizează ca și om, ca și individualitate . Mi-am asumat public încrederea în anumiți oameni politici, la fel de transparent precum mi-am asumat un idealism, poate specific omului de litere, nejustificat însă pentru abilitatea unui om politic. La fel de corect mi se pare ca acum, să îmi asum public această demisie. Voi rămâne însă membru simplu în acest partid și voi aștepta, ca și mulți alți brădeni, actuali sau foști membri PNL Brad, o revigorare a spiritului, a convingerilor și a artei de a face politică, așa cum au fost ele pe vremea de aur a Brătienilor” a scris Adina Faur pe o rețea de socializare.

Vă dați seama, un intelectual, cu școala făcută pe bune și una grea, anume Facultatea de Litere de la Universitatea “Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca alege să stea deoparte de ghiveciul politic de la Brad dar cu siguranță, fără să o spună, și de mediocritatea conducerii măreței organizații.

Păi pentru cine să facă un intelectual comunicare, din moment ce marii șefi ai PNL Brad nu-și asumă să mute o frunză fără să supere „partenerii” de la PSD? Muhahahahahaha

Una peste alta este foarte păcat că un intelectual alege să iasă din prima scenă a politicii zărăndene, căci mai rămân doar….

No, și colac peste pupăză, se pare că și adversarii o apreciau. Iată ce cuvinte frumoase spune despre Adina Faur, consilierul Dorin Sorin David: „Indubitabil o mare pierdere pentru conducerea organizației PNL-Brad, prin demisia Adinei Faur ,Președinte al Organizației Femeilor Liberale- BRAD. Prin această demisie, fosta șefă OFL-Brad dă dovadă de un caracter puternic, bazat pe principii și morală sănătoasă, ceea ce denotă că s-a alăturat acestui partid din convingeri proprii, venind cu dorința de a oferi și nicidecum de a cere ceva pentru sine. Astfel de oameni se găsesc tot mai greu în politica brădeană. Respect Adina Faur!”

No, bun și ce se mai întâmplă în PNL Brad?!?! Presidentul Oprisa Florin aleargă singur pe culoar miercuri (cel puțin până la ora asta) și sigur câștigă! Iar în filială mai rămân prietenii lui Walt`. Care Walter? Disney, băi… Mickey Mouse, Donald Duck și praful de pe tobe.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *