Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Tinerii liberali au informat clujenii din Măguri Răcătău despre importanța vaccinării împotriva COVID-19!

articol publicat în iunie 26, 2021

TNL Cluj se implică activ în campania TNL România de informare a cetățenilor din mediul rural privind importanța vaccinării împotriva COVID-19. Tinerii liberali au informat clujenii din Măguri Răcătău despre importanța vaccinării împotriva COVID-19!

„Georgiana Kaczka, vicepreședintele Tineretului Național Liberal, Cristian Ciuta, președinte TNL Cluj-Napoca și Tudor Podar, președinte CSL Cluj, alături de tinerii liberali ai TNL Cluj, au fost prezenți astăzi în comuna Măguri-Răcătău, una dintre comunele din județul Cluj în care rata de vaccinare este foarte scăzută.

Tinerii liberali s-au deplasat din poartă în poartă pentru a prezenta cetățenilor informații despre vaccinare și pentru a oferi asistență cetățenilor care doresc să se programeze și nu știu cum să o facă.

Acolo unde este posibil, cu sprijinul nucleului județean de coordonare a vaccinării, echipe mobile de medici se vor deplasa în comunitățile unde rata de vaccinare este scăzută, pentru a le oferi posibilitatea de a se imuniza cât mai aproape de domiciliul acestora.

Îi mulțumim viceprimarului comunei Măguri-Răcătău, domnului Petru Prigoană, pentru că ne-a sprijinit în acest demers și a fost alături de noi în campania de informare.

Cu toții ne dorim revenirea la viața dinainte de pandemie, iar acest lucru poate fi realizat cât mai curând, cu ajutorul vaccinării” au anunțat tinerii liberali.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *