Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Acțiune de igienizare în platoul carstic Padiș, pe Valea Răchita, în 2-4 iulie!

articol publicat în iulie 4, 2021

Clubul Alpin Roman Filiala Cluj şi Parcul Natural Apuseni organizează o acțiune de igienizare în platoul carstic Padiș, pe Valea Răchita, în 2-4 iulie.

„Paradisul carstului din România are nevoie de noi!

O acțiune de igienizare prin voluntariat în zone accidentate din Padiș, o inițiativă a CAR Cluj alături de Administrația Parcului Natural Apuseni. Un nou episod de conștientizare și sensibilizare asupra tristei realități a gunoaielor din Apuseni.

Vom avea două grupe de lucru, una va face o drumeție pentru explorare și igienizare pe Valea Răchita, iar a doua echipă va face o intervenție statică în aven folosind echipamentul tehnic, o bună oportunitate pentru inițierea în coardă sau de a învăta noi tehnici” au anunțat organizatorii.

 Program:

  • Vineri: ne vom regrupa după amiază în tabăra de bază, începând cu ora 18:00, montare corturi și acomodare, microrecital folk cântece de munte.
  • Sâmbătă: ședința tehnică, instructaj, împărțirea pe echipe, acțiune în aven și prin doline, degustarea unui gulaș la ceaun preparat tradițional, urmată de o seară de folk la un foc de tabără cu Adriana Andreica și Raul Bochiș;
  • Duminică: ședinta tehnică, instructaj, împărțirea pe echipe, acțiune în aven și prin doline, urmată de sesiuni foto/video, debarasarea taberei de bază, curățenie și schimb de impresii.

Pentru mai multe detalii, click aici!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *