Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

(FOTO) Accident pe DN1 E60 Cluj-Napoca – Huedin în Păniceni: Ciocnire FRONTALĂ!

articol publicat în iulie 4, 2021

Update:

ISU Cluj: Intervenție în urma unui grav accident rutier produs în apropiere localității Păniceni

„O autospecială și un echipaj SMURD se aflau în apropierea localității Păniceni, pentru a gestiona urmările unui accident produs anterior acestui eveniment. Cel de-al doilea eveniment rutier s-a soldat cu rănirea și încarcerarea a două persoane în autoturismul care a intrat în coliziune cu un autocamion.

Pompierii au acționat imediat pentru a stinge flăcările care au izbucnit din compartimentul motor al autoturismului și pentru descarcerarea femeii și bărbatului care se aflau în stare gravă și au solicitat sprijinul unui echipaj medical la fața locului.

Prima a fost scoasă femeia, în vârstă de cca 60 de ani, a cărei stare s-a agravat și mai mult, intrând în stop cardio-respirator.

Pompierii au început manevrele de resuscitare până la sosirea echipajelor de terapie intensivă, după care a fost continuată resuscitarea avansată. Din păcate toate aceste eforturi nu au readuce semnalele vitale persoanei resuscitate.

Apoi au fost utilizate ultilajele hidraulice pentru a descarcera bărbatul din autoturism, care prezenta traumatisme grave și avea pierderi ale stării de conștiență. Acesta a fost preluat de către salvatori pentru acordarea asistenței medicale de urgență și a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate”.

Știre Inițială:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că un autoturism și un autotren au fost implicate într-o coliziune frontală pe DN 1 Cluj-Napoca – Huedin, în zona localității Dumbrava, județul Cluj, rezultând rănirea a două persoane din autoturism. Se efectuează manevre pentru extragerea lor din vehicul și acordarea de îngrijiri medicale.

Revenim cu detalii…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *