Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

msg Maraton Apuseni, ediția aniversară, va avea loc în data de 4 septembrie!

articol publicat în iulie 4, 2021

Sute de alergători din toată România sunt așteptați la început de toamnă în tabăra de bază Buscat Ski & Summer Resort din stațiunea Muntele Băișorii la startul celei de-a 10 ediții msg Maraton Apuseni.

„Înscrierile reîncep luni 21 iunie 2021. Din noutățile ediției: traseu nou de ultramaraton, echipamentul aniversar și primul marcaj permanent al unui traseu de maraton montan in Romania!

Guvernul României a aprobat în această perioadă desfășurarea evenimentelor sportive fără limită de participare motiv pentru care organizatorii competiției, Clubul Alpin Român Filiala Cluj, Clubul Sportiv Alpin Universitar și partenerul oficial msg România au decis să profite de această ocazie pentru a organiza o nouă întâlnire pentru cei pasionați de alergarea montană” arată organizatorii.

NOUTĂȚILE EDIȚIEI ANIVERSARE

„Ediția aniversară msg Maraton Apuseni le propune concurenților un nou traseu de ultramaraton, pe o distanță de 87.6km, o nouă tabără de bază și o zonă nouă de start pentru restul circuitelor de alergare –  maraton 44.1km, semimaraton 21.3km, cros 12.2 km și family. 

Inaugurăm tot în data de 4 septembrie și primul marcaj permanent al unui traseu de maraton montan in Romania. Traseul se va putea parcurge în plimbare, în alergare și parțial cu bicicleta. Pe săgețile de marcaj, alergătorii, drumeții și bicicliștii vor găsi informații despre distanțele între puncte cheie de pe traseu, unde în cadrul competiției de alergare se află punctele de alimentare, un QR code cu link către website-ul competiției maratonapuseni.ro, unde vor fi disponibile mai multe informații precum track-ul în format gpx iar în zona de start, în parcarea Buscat Resort, un panou cu harta circuitului si toate informațiile necesare” au mai precizat organizatorii.

Pentru mai multe detalii, click aici!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *