Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

O bicicletă furată și alte 5 fără acte au fost găsite la un bărbat din Sebiș: Bărbatul este cercetat pentru furt!

articol publicat în iulie 4, 2021

Polițiștii arădeni au fost sesizați, la data de 27 iunie a.c., că în după-amiaza zilei de 20 iunie a.c., din curtea unui imobil din municipiu ar fi fost sustrasă o bicicletă, care, ulterior ar fi apărut într-un anunț de vânzare pe o rețea de socializare pe raza localității Sebiș.

În urma verificărilor efectuate de polițiștii sebișeni, a fost identificat un bărbat din localitate, la domiciliul căruia a fost găsită bicicleta. Acesta, la rândul lui, ar fi achiziționat-o de la un altul, de 55 de ani, din localitate. Bicicleta în cauză a fost ridicată și predată proprietarului de drept.

La domiciliul bărbatului bănuit de sustragerea biciletei au mai fost găsite alte 5 biciclete, pentru care cel în cauză nu a putut prezenta documente justificative, acestea fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor, în vederea identificării proprietarilor și luarea măsurilor legale.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, fiind continuată documentarea activității infracționale a celui în cauză.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *