Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

(OPINIE) Voicu Ienci: La PNL Brad capra se intreaba daca e animal sau pozitie

articol publicat în septembrie 25, 2021

La PNL Brad, intr-o calda si unanima atmosfera tovaraseasca, vajnicii membri -delegati, au hotarat ca nu au altul mai competent, mai cinstit si mai bun intre ei si au ales cu urale si tucaturi pe Florin Oprisa cel mai iubit conducator al poporului bradean de dreapta. Totodata, si-au dat acceptul, ca organizatie, sa devina remorca PSD, alegand varianta propusa de cuplul Oprisa – Adam si politica promovata de acestia pana acum.

Din acest moment, decizia de a se preda total, cu consilieri si viceprimar, lui Florin Cazacu, devine una colectiva, consfiintita prin vot popular.

Oprisa cu ceata au rosit sageata iar PNL Brad e in situatia caprei, care se intreaba daca e animal sau pozitie.

Furdui ce parere are? Statea cam ingandurat la prezidiu, cu nasul in hartii si privirea melancolica, precum personajele in asteptarea unui Godot, care nu mai vine.

Una peste alta, la PNL nu s-a intamplat nimic. Organizatia nu s-a primenit, lupta politica interna nu a adus nici macar ceva nou, ci doar mancatoria pe care o stiam de mult, conservarea unor status quo-uri binecunoscute si blamate.

Nimic nou sub soare, nici macar vantul nu bate.

Despre Voicu Ienci

Absolvent al Facultatii de Drept -Universitatea Babes-Bolyai (2000) si al Certificatului Profesional in Management -The Open University (U.K. 2013), Voicu Ienci este antreprenor si pasionat de istorie si politica.

Ideologic, este profund atasat conservatorismului clasic si un apropiat al viziunilor crestine pro-viata si pro-familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *