Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Șanse mici până chiar și pentru cârpeala cu câțiva cm a DN 75! Se va asfalta la Paștele Cailor?

articol publicat în iulie 4, 2021

Profesorul Popa Irimie nu a inventat focul dar învață moții din Apuseni cum să-l aprindă, mai ales că vorba din popor zice așa: minciuna are picioare scurte! Iar scânteia cu care aprinde focul este evident SISTEMUL ELECTRONIC DE ACHIZIȚII PUBLICE (SEAP/SICAP) de unde aflăm că până și cârpeala promisă de mai marii șefi de la drumuri, sunt mici șanse să fie realizată în 2021…

„Faptul că DRDP CLUJ i s-a cerut să se facă că spoiește DN75, pentru a ne astupa gura, devine din ce în ce mai evident. Iată argumentele:

  1. Directorul DRDP Cluj, domnul Eugen Cecan, nu a avut ce face decât să recunoască, la Sălciua, că DN75 nu a figurat și nu figurează pe site-ul CNAIR în lista drumurilor care se reabilitează/modernizează pentru că…..nu sunt bani alocați și CNAIR a făcut o expertiză(care contrazice grav Studiul de fezabilitate pe care eu l-am publicat, document din 2007, care zice altceva). De aceea, din banii de reparații alocați DRDP CLUJ în ”oala comună” a tuturor drumurilor naționale, s-a alocat, doar pe hârtie, fonduri pentru cârpeala de 6 cm, presiunea politică fiind extrem de mare de a arăta moților care pregăteau, pentru 14 Mai 2021, Caravana Drumului Rușinii că, ce să vezi, la Alba și Cluj, se moare de grija lor. Așa că, pe 15 Mai 2021, publică achiziția, pe cele trei loturi, în SISTEMUL ELECTRONIC DE ACHIZIȚII PUBLICE (SEAP/SICAP);
  2. Acum constatăm că, deși termenul publicat inițial pentru evaluarea financiară era 28.06.2021, ce să vezi, miracol, în platforma SICAP: termenul a devenit 18.10.2021.

CONCLUZII/SCENARII POSIBILE:

  1. DRULĂ/CNAIR/DRDP CLUJ, ne iau de proști și ne subestimează determinarea;
  2. DRDP CLUJ vrea să emită ordin de începere a lucrărilor, de astfaltare a DN75, de Căciun;
  3. Ceea ce este clar: SE TRAGE DE TIMP, pentru a avea vreme să acționeze prin metode securistoide de intimidare, discreditare și alte asemenea!” a anunțat Popa Irimie.

Profesorul clujean a prezentat și dovada, de pe SISTEMUL ELECTRONIC DE ACHIZIȚII PUBLICE (SEAP/SICAP).

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *