Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Trei bărbați din Dobreşti, Drăgănești și Câmp au fost depistați băuți la volan

articol publicat în iulie 4, 2021

În perioada 25 – 27 iunie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în rândul comunităţii.

Acţiunile poliţiştilor bihoreni au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic, au fost aplicate 193 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 93.215 lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 37 de permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute patru certificate de înmatriculare, au fost constatate nouă tamponări și 17 infracțiuni. 

  • Sâmbătă, 26 iunie a.c., la ora 07.06, în localitatea bihoreană Alparea, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene – Serviciul Rutier au depistat în trafic un bărbat de 32 de ani, din comuna Dobreşti, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.
  • Duminică, 27 iunie a.c., la ora 20.02, pe drumul județean 464 /A – Beiuș, polițiștii rutieri beiușeni au depistat în trafic un bărbat de 29 de ani, din comuna Drăgănești, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.
  • Duminică, 27 iunie a.c., la ora 17.12, pe drumul comunal 244, în localitatea bihoreană Câmp, polițiștii Secției nr.10 de Poliție Rurală Ștei au depistat în trafic un bărbat de 45 de ani, localnic, în timp ce conducea o autoutilitară, având o concentrație alcoolică de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *