Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Mesajul lui Mihnea Blidariu, de la Luna Amară, pentru Cîțu: „Rockerii nu distrug Roșia Montană. Rockerii o apără!”

articol publicat în iulie 6, 2021

Clujeanul Mihnea Blidariu, solist al trupei „Luna Amară”, dar și activist de mediu de foarte mulți ani, i-a transmis un mesaj prim-ministrului Florin Cîțu, pe care îl acuză că face pe rockerul, însă că pune umărul la distrugerea Roșiei.

„Rock-ul a fost mereu de partea celor slabi, a celor opresați și hăituiți de sistem, oricare ar fi fost el. Rock-ul este vocea celor fara voce, este una din muzicile pe care ne întâlnim cu natura. Rock-ul este protest, libertate, empatie, solidaritate.

Florin Cîțu vrea sa scoată dosarul Roșiei Montane de pe lista UNESCO și se declară pentru un proiect minier cu cianuri acolo. Florin Cîțu se dă rocker. Dar dacă Led Zeppelin și Foo Fighters ar ști ce vrea să facă “fanul” lor cu Roșia Montană, ar primi interdicție pe viață la concertele lor. Florin Cîțu, un vinil si-un tricou nu te fac rocker, așa cum funcția nu te face om. Jos labele de pe Roșia Montană!

Fac un apel către toți prietenii, artiști sau nu, să se mobilizeze cu mesaje de susținere pentru Roșia Montană și împotriva acestui parvenit deghizat în băiat de gașcă. Apoi, strada e a noastră!” i-a transmis Blidariu lui Cîțu de pe o rețea de socializare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *