Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

(OPINIE) Voicu Ienci: Domnul primar sta bine cu viziunea, dar are probleme la finalizare

Azi am primit doua vesti bune si sunt foarte fericit:

1. Am aflat ca Florin Cazacu inca lucreaza la planul de dezvoltare locala – ala care trebuia adoptat inainte ca bugetul pe 2021 sa fie votat in Consiliul Local. Treaba merge inainte cu carul inaintea boilor, muncim cu spor, taiem de zece ori si dupa aceea masuram.

Aflu pe surse ca se contureaza, in gluma probabil, proiectul centurii ce urmeaza sa lege iesirea spre Abrud de iesirea spre Deva, asta in conditiile in care nu exista inca solutii pentru finantarea reabilitarii a 4 kilometrii de la Posta la limita cu comuna Criscior.Probabil ca domnul primar sta bine cu viziunea dar are probleme la finalizare.

2. Intr-o intalnire de dezbateri pe marginea acestuia, domnul Primar si-a amintit de memoriul meu adresat Consiliului Local si nedezbatut nici in ziua de azi. Nu m-a numit, a preferat niste apelative dulci si tandre, semn ca problema ridicata de mine i-a ramas pe creier si ii macina sufletul.

Nelinistea ilustrului domn, faptul ca la doua luni de la discutia cu pricina, dumnealui tine sa mai imi arate bezele cu degetul ala, stiti voi care, e un semn si o dovada ca am avut dreptate cu ce am spus atunci si ca orgoliul a fost grav ranit de galusca incasata.

Florin, I hurt you, I did it, I did it 😃

Despre Voicu Ienci

Absolvent al Facultatii de Drept -Universitatea Babes-Bolyai (2000) si al Certificatului Profesional in Management -The Open University (U.K. 2013), Voicu Ienci este antreprenor si pasionat de istorie si politica.

Ideologic, este profund atasat conservatorismului clasic si un apropiat al viziunilor crestine pro-viata si pro-familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente

EnglishHungarianRomanian