Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Florin Cazacu anunță: Noi locuri de parcare în centru iar strada dintre cinematograf și Casa de Cultură va deveni pietonală!

Primarul din Brad, Florin Cazacu, a anunțat astăzi că se lucrează la proiectul amenajării unor locuri de parcare în zona centrală și de asemenea a mai anunțat transformarea străzii dintre cinematograf și Casa de Cultura în artera pietonală.

„O pată de culoare în centrul vechi al orașului nostru! Se lucrează la proiectul amenajării unor locuri de parcare în zona centrală și transformarea străzii dintre cinematograf și Casa de Cultură în arteră pietonală!

Până acum s-a reușit punerea în valoare a clădirilor din centrul vechi a orașului. Așteptăm finalizarea lucrărilor de dotare la Cinematograful Zarand și punerea lui în funcțiune în acest an! Se execută lucrări de amenajate și la punctul turistic!” a anunțat edilul Bradului în urmă cu câteva minute.

Vă reamintim, în urmă cu o lună, primarul din Brad a anunțat că o nouă parcare va fi amenajată în centrul Bradului, între blocul 10 – Aleea Poștei – Finanțe Publice.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *