Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Cu bicicleta în Țara Moților: Abrud – Arieșeni

articol publicat în iulie 10, 2021

Jurnalistul Lucian Mândruță organizează duminică, 18 iulie, o tură cu bicicleta în Țara Moților: Abrud – Arieșeni.

„Tura de amatori avansati, cu sprijinul autoritatilor locale din Abrud. Pe cont propriu, dar in acelasi timp asistata de gazdele noastre. Participarea e libera.

Primaria pune la bataie un microbuz cu platforma pentru cei care obosesc, Crucea Rosie Alba ne asigura primul ajutor la nevoie, iar Politia Abrud ne tine la distanta de riscurile rutiere. Pentru toate multumim anticipat.

Mergem pana la Arieseni si ne intoarcem pe acelasi drum, cu urcari care totalizeaza cam 1000 de metri. Lungimea totala a traseului e 106 kilometri.

Aveti aici traseul: https://www.strava.com/routes/2846812073908175302

Nu e un drum usor, chit ca vom avea o gustare pregatita de gazde la jumatatea drumului, in Arieseni, plus o chermeza la final…)Trebuie sa fi facut macar 500 de kilometri anul asta sau sa aveti o conditie fizica buna, ca sa nu devina inconfortabil.

Ritmul e insa lejer: 20 km/h pe plat, 10 pe urcari si limitare la 35 pe coborari.

Fiecare e responsabil pentru siguranta lui, ca si pentru transportul pana la locul de start dimineata, precum si pentru intoarcerea acasa din Abrud, seara. Ne vedem la 9:30, duminica 18 iulie, in fata Primariei Abrud!” au anunțat organizatorii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *