Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Crișul Alb navigabil în Brad și tunel antiatomic sub „Lia” legătura ultra secretă dintre DN76 și DN74

articol publicat în iulie 11, 2021

No, aflăm că de curând, la „Alba”, s-au reunit consilierii locali și executivul orășelului, să analizeze viitorul luminos al Bradului și cică după s-a mâncat și băut ca la hram de cinste, nu pe smerenie administrativă. Dar nu asta-i baiul fraților, să vă fie de bine, ideea e că s-au întâlnit așa, pe discreție, precum băieșii din trecut cu vâlvele, căci povești cu zâne au discutat acolo.

Ce au discutat? Niște proiecte futuriste de habar nu aveți voi stimați brădeni. Noi încă sperăm ca măcar gropile de pe rahiticul DN 74 Brad – Crișcior să fie astupate și nu dorim să auzim în viitorul apropiat alte inepții și promisiuni stupide.

Ok. Stăpânii orașului, Florinii, adică băieșul suprem și blajinul ex. șef de la tricotaje (care contempla plin de bucurie cum vorbea șefu`) au prezentat niște proiecte în uralele asistenței: Crișul Alb navigabil, pregătit pentru USS Oregon, cel mai nou submarin nuclear de atac al aliatului strategic din NATO – SUA. Americanii s-au gândit să-l ascundă de ruși între Luncoi și Criș, înainte de podul spre strada Horea, în spatele blocului băieșului suprem, să-l vadă zi și noapte!

Al doilea proiect mega șmecher este un tunul pe sub „Lia” antiatomic care să facă legătura între DN 76 și DN 74. Încă nu știm pozițiile lui Dud și Furdui pe această temă dar intrările s-au putea face în Luncoiu de Jos și Crișcior. Cam de asta rămâne distrus DN 74 Brad – Crișcior. Este o chestiune strategică pe termen lung.

Toate aceste minunate planuri vor susține și antreprenorii locali: Militarii de pe USS Oregon vor servi mici și cârnați de la Doru Matadoru iar Rauuul îi va găzdui, cu siguranță, în paturi de campanie în sala de sport de la Horea Cloșca și Crișcan, vorba aia ca acasă! Mai rămâne să descoasă generalul liberal al Bradului buzunarele, să dea și el de ciorbă, că râde lumea prin oraș că-i chitros…

Ba mult decât atât, câțiva antreprenori locali i-ar putea antrena într-un joc de alba – neagra pe pușcașii marini, având în vedere expertiza deosebită în bursa locală de tip Caritas.

Articolul de față este un pamflet. La fel și propunerile discutate la întâlnirea de la Alba.

P.S. Vă amintiți de Strategia de Dezvoltare a Bradului care a EXPIRAT? Și cum Voicu Ienci a depus un memoriu la primărie prin care solicita dezbaterea reală a noii strategii? Se dezbate fraților cu ușile închise.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *