Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

(OPINIE) Voicu Ienci: Orice s-ar spune si orice argumente ar fi aduse, pentru problemele de aseara nu poate fi invinuit primarul Florin Cazacu

Volumul de apa a fost peste orice ar fi putut prelua canalizarea, peste orice debite prevazute de un proiectant. Ramane de vazut in ce masura lucrarile de canalizare din anii anteriori au si fost executate in conformitate cu proiectul si cat de exigenta sau indulgenta a fost comisia de receptie a acestora.

Nu pot sa nu imi aduc aminte cu tristete si revolta, cum la inceputul verii 2016, o ploaie asemanatoare a umflat valea Steaului la Taratel si a produs un dezastru ce putea fi evitat, pentru ca niste nesimtiti de la firma care executa lucrarile de canalizare in zona au aruncat pamantul excedentar rezultat din sapaturi direct in albie (oare transportul excedentului a fost cuprins in situatia de lucrari?), colmatand-o, reducandu-i sectiunea de curgere.

Regret paguba celor afectati, ca unul care a trecut prin experiente asemanatoare, si il indemn pe domnul primar sa se concentreze in continuare pe drumurile bombardate si pe reteaua secundara de distributie a gazului metan …pana nu vin europenistii aia cu umbrelute multicolore si ne taie macaroana cu bransari si centrale individuale.

Despre Voicu Ienci

Absolvent al Facultatii de Drept -Universitatea Babes-Bolyai (2000) si al Certificatului Profesional in Management -The Open University (U.K. 2013), Voicu Ienci este antreprenor si pasionat de istorie si politica.

Ideologic, este profund atasat conservatorismului clasic si un apropiat al viziunilor crestine pro-viata si pro-familie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente

EnglishHungarianRomanian