Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Un brădean face o premieră istorică pentru România la Jocurile Olimpice: 19 români se vor ocupa de producerea și transmiterea competiției!

articol publicat în iulie 20, 2021

O echipă de 19 români a plecat la sfârșitul săptămânii trecute spre Japonia pentru a se ocupa de producerea și transmiterea în peste 200 de țări a întrecerilor de la Jocurilor Olimpice.

Echipa a fost aleasă de Olympic Broadcasting Services (OBS), compania care se ocupă de producerea și transmiterea Jocurilor Olimpice la ediția de la Tokyo.

Din echipă fac parte 9 operatori de imagine, mai mulți tehnicieni, regizorul Răzvan Anghel, un reputat regizor de transmisiuni sportive din România și Vlad Oancea, producător de televiziune, care la Tokyo va fi team leader-ul celor 19 români.

Cei 19 români fac parte din echipa brădeanului Ciprian Miclea, șeful BIVOLUL, firma de TOP în producții video TV, reclame și transmisiuni live din România. Din respectiva echipă mai face parte un brădean, Cristian Breșug, care lucrează alături de Ciprian Miclea din 2008 și care este specializat în reluări de faze.

Echipa Bivolul a mai participat în trecut, în 2016 la olimpiada la Rio de Janeiro și la încă 2 jocuri europene, în Baku 2015 și Minsk 2019.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *