Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

(FOTO) Apa Prod SA, apel de bun simț către brădeni și deveni: Nu mai aruncați în WC șervețele umede, cârpe și scutece!

Absorbante, bețișoare de ureche, ață dentară, ghemotoace de păr, pastile, nisip din litiera animalului de companie, ulei și poate chiar și ciorba dintr-o oală. Toate aceste deșeuri ajung, din când, în WC-urile noastre și asta nu se întâmplă doar în Brad și Deva ci în toată România.

Tragem apa și ni se pare că toate aceste reziduri au și dispărut. Nimic mai fals, fără să ne gândim vreo clipă la impactul pe care un obicei aparent inocent îl poate avea asupra naturii și asupra activității celor care asigură serviciile de canalizare.

Apa Prod SA Deva a anunțat că zeci de metri cubi de șervețele umede și cârpe au ajuns în stațiile de epurare a apelor uzate din Deva și Brad, în urma ploilor torențiale din ultimele zile.

„Aceste obiecte au fost aruncate de către cetățeni în sistemul de canalizare, riscând blocarea acestuia și apariția inundațiilor în gospodării, subsoluri de bloc sau pe anumite porțiuni de drum.

Facem, din nou, un apel la spiritul civic al utilizatorilor sistemului de canalizare și îi rugăm să nu mai arunce în wc șervețele umede, cârpe și scutece” au anunțat oficialii Apa Prod SA Deva.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *